שעועית ירוקה עם חמאת חרדל
שעועית ירוקה עם חמאת חרדל עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל, חרדל מלא, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו שעועית ירוקה עם חמאת חרדל, שעועית ירוקה עם בצל אדום ויניגרט זרעי חרדל, ו שלושה זרעים שעועית ירוקה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, טוסט זרעי חרדל על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם פופ ולהתחיל חום, על 30 שניות.
מוסיפים את שאלוט, חומץ שרי ומים למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הנוזל מצטמצם 1 כף, על 12 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום מתון עד מעובה, כ 5 דקות.
מעבירים לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מערבבים את החמאה, חרדל וזרעי חרדל קלויים. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית הירוקה עד פריך במכרז, על 8 דקות.
מסננים את השעועית, לטפוח יבש ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את חמאת זרעי החרדל, מתבלים במלח ופלפל; זורקים ומגישים.
הפוך קדימה: חמאת זרעי חרדל יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא עד 1 חודש.
תן לחמאה לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש. השעועית הירוקה המבושלת יכולה להיות בקירור בן לילה; בלאנש במים רותחים או באדים עד מחומם דרך.