שעועית ירוקה עם מיסו ושקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם מיסו ושקדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, שעועית, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה מיסו, שעועית ירוקה עם שקדים, ו שעועית ירוקה עם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה ב 3 קבוצות, לבשל שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז.
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
לנקז היטב. שעועית לקצץ; לחתוך לשניים באלכסון חד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מסדרים שעועית מבושלת בקבוצות במגבות נייר, מתגלגלים לתוך צילינדרים, ומעבירים לשקיות פלסטיק; חותם וצינה.
להקציף מיסו, 2 כפות בצל ירוק, חומץ, חרדל, שמן, וסוכר בקערה קטנה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח.
מניחים שעועית ירוקה בקערה גדולה.
יוצקים רוטב מעל; לזרוק למעיל.
מקשטים עם שקדים הנותרים 1 כף בצל ירוק.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.