שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, צ'ילה, נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, צ'ילה, מנטה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם שאלוט, שעועית, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית ירוקה של מארק ביטמן עם שאלוט פריך, שעועית ירוקה מוקפצת וכרוב ניצנים עם צ'ילה ונענע, ו סלט מלפפון חריף עם ג'ינג'ר, שאלוט, נענע מעל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית בסיר 4-5 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים שאלוט ב 3 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות לכל אצווה (לצפות בזהירות; שאלוט לשרוף בקלות).
להעביר שאלוט במהירות השחמה עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. (שאלוט יהפוך פריך כפי שהם מגניבים.)
להשליך את כל אבל על 1 כף שמן מחבת, ואז לבשל צ ' ילה על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים שעועית ומלח וזורקים עם מלקחיים עד מחומם דרך.
הסר מהחום ולהוסיף בצלצלים מטוגנים ונענע, זורק לשלב.