שעועית ירוקה צלויה שום
שעועית ירוקה קלויה בשום דורשת כ-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 151 קלוריות. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צנוברים, שמן זית, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, וזה די טוב. נסו שעועית ירוקה קלויה בשום, שעועית ירוקה קלויה בשום ושעועית ירוקה קלויה עם איולי שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
צחצח 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה עם השמן.
מניחים את השעועית הירוקה, הבצל והשום בשכבה אחת בתבנית.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעמיים.
מטפטפים חומץ וזורקים לציפוי.