שעועית לבנה Gratin
שעועית לבנה Gratin הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 338 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, ענפי מרווה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שעועית לבנה וקייל גראטן, שעועית לבנה וארטישוק גראטן, ו תרד שעועית לבנה מוקרם עם בייקון.
הוראות
שים שעועית בסיר גדול ולכסות עם 1 ב. מים קרים. מביאים לרתיחה; לכבות את החום ולתת שעועית לשבת, מכוסה, 1 שעה.
להוסיף 2 כוסות מרק עוף, 7 כוסות מים, בצל, בייקון, שום כתוש, גבעולים מרווה, עלי דפנה, ו 1/2 כפית. פפר. מבשלים, חשוף, על 1 שעה, או עד שעועית הם רק במכרז.
מוסיפים מלח ומבשלים שעועית עד רך אבל לא מתפרק, 20 עד 30 דקות.
להשליך בייקון, גבעולים מרווה, ועלי דפנה.
מסננים שעועית לתוך מסננת להגדיר מעל קערה; נוזלי מילואים.
יוצקים שעועית בחזרה לתוך סיר.
תערובת 2 כוסות שעועית, 1/2 כוס שעועית נוזלי, ו 1/4 כוס שמן בבלנדר עד חלקה. מערבבים טהור לתוך שעועית יחד עם שום קצוץ ומרווה, רוזמרין, הנותרים 1/2 כפית. פפר.
יוצקים שעועית לתוך 3 qt. מנה חינם ולהוסיף נוזל שעועית מספיק רק כדי לכסות שעועית (אם יש לך שמאל נוזלי, לשמור מרק; אם אין לך מספיק, להשתמש יותר מרק).
אופים עד העליון מתחיל להגדיר, 25 דקות.
מערבבים zest, panko, ונותר 2 כפות. שמן בקערה.
מפזרים על שעועית ואופים עד מבעבע משחי ונוזל התעבה, 30 דקות.