שעועית לבנה Huevos Rancheros
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: שעועית לבנה Huevos Rancheros, שעועית שחורה Huevos Rancheros, ו שעועית וגבינה Huevos Rancheros.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השום וחצי של הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, צ ' יפוטלה ורוטב adobo ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד העגבניות נשברו אבל הם עדיין קצת שמנמן, על 20 דקות. מערבבים במיץ הסיד וכוסברה ומתבלים במלח ופלפל; לשמור על חום.
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל הנותר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית והמים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה למדי, מועכים, כ -10 דקות.
מחממים את המטגן. כפית את תערובת שעועית לתוך 6 קערות רדודות קבועות העליון עם 2 טורטיות מקופלות. הניחו את הקערות על תבנית אפייה יציבה.
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן. לפצח 4 ביצים למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד התחתית הם רק להגדיר, על 2 דקות.
מעבירים 2 ביצים לכל קערה. חזור 2 פעמים נוספות עם השמן והביצים שנותרו.
מפזרים את פרסקו queso על הביצים. לטגן את הביצים 6 אינץ ' מהחום במשך כ 1 דקה, עד הגבינה הוא השחמה קלות חלמונים ביצה רק להגדיר. כפית סלסה עגבניות חמה על גבי ומגישים עם שמנת חמוצה.