זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: שעועית לבנה Huevos Rancheros, שעועית שחורה Huevos Rancheros, ו שעועית וגבינה Huevos Rancheros.
הוראות
1
בסיר בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום וחצי של הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את העגבניות, צ ' יפוטלה ורוטב adobo ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד העגבניות נשברו אבל הם עדיין קצת שמנמן, על 20 דקות. מערבבים במיץ הסיד וכוסברה ומתבלים במלח ופלפל; לשמור על חום.
מפזרים את פרסקו queso על הביצים. לטגן את הביצים 6 אינץ ' מהחום במשך כ 1 דקה, עד הגבינה הוא השחמה קלות חלמונים ביצה רק להגדיר. כפית סלסה עגבניות חמה על גבי ומגישים עם שמנת חמוצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.