שעועית מעורבת-סלט עגבניות דובדבן עם ויניגרט בזיליקום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, וכל 30 מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלט עגבניות שעועית-דובדבן מעורב עם ויניגרט בזיליקום עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, שמן זית אקסטרוווריגין ושעועית. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. קערות ריקוטה אפויות עם עוף ופרמזן וסלט ירוק מעורב עם ויניגרט עגבניות-בזיליקום, קערת אטריות עם אבוקדו ועגבניות דובדבן עם ויניגרט בזיליקום לימון, ו סלט פול שעועית עם ויניגרט בזיליקום & ביצה מתפוררת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מבשלים שעועית ירוקה ושעווה במים רותחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מערבבים חומץ, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים שעועית, עגבניות, עלי בזיליקום ובצל; זורקים בעדינות. כיסוי וצינה.