שעועית מתובלת
שעועית דילי פיקנטי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 5 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, מלח כבישה, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית טעימה מאוד מתובלת, שעועית דילי, ו שעועית דילי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט מים רותחים ו 5 צנצנות ליטר הפה הרגיל.
מניחים מכסים בסיר קטן על אש נמוכה מאוד כדי להתבשל בזמן שאתה מכין את החמוצים.
לשטוף שעועית לקצץ כך שהם מתאימים בצנצנת. אם יש לך שעועית ארוכה במיוחד, לחתוך אותם לשניים.
מערבבים חומץ, מים ומלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. בעוד נוזל כבישה מתחמם, לארוז את השעועית לתוך צנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' עבור headspace. לכל צנצנת, להוסיף 1 שן שום, 1 כפית זרעי שמיר, ו 1 כפית פתיתי צ ' ילי אדומים.
לאט לאט לשפוך מלח חם על השעועית, משאיר 1/2 אינץ ' עבור headspace. אחרי כל הצנצנות מלאות, להשתמש במקלות עץ כדי לעבוד את בועות האוויר מתוך הצנצנות. בדוק שוב את headspace ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
לנגב את החישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
תן לפיקלס לשבת לפחות שבוע לפני האוכל.