שעועית נבט קערת אורז בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית נבט קערת אורז בקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 579 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אצות ים, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז, נבט שעועית וסלט מלפפון, קערת צ'ה צ' ה ( עבור עוף מקסיקני וקערת אורז שעועית שחורה) - Soraya Darabi ו Alexan Andrzejewski - 50 נשים משחתות במזון, ו שעועית & קערת אורז צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את האורז במים במשך 30 דקות ומתנקזים. תניח בצד. הכן את הבשר במרינדה וצינה עד מוכן לבשל.בינתיים במקום שעועית נבטים בסיר עם אנשובי מיובש אצות ים על הקרקעית עם 1 כוס מים. מכסים במכסה ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הקיטור יוצא, להפחית את החום לנמוך, להמשיך לבשל עוד 6 דקות. לא להגיע לשיא. אתה צריך לשמור על הסיר מכוסה.
מסננים את נבטי השעועית ושומרים את המרק מהם. תצטרך 1 1/2 כוס מרק. אם לא מספיק, להוסיף מים למלא. השליכו את האנשובי ואת אצות הים. הניחו בצד את נבטי השעועית מכוסים.מבשלים את האורז בסיר אורז או בסיר תחתון כבד עם מרק שמורות. מבשלים את הבשר במחבת עד השחמה. אין צורך בשמן.הפוך את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים.
מניחים אורז חם מבושל בקערה בודדת גדולה, העליון עם נבטי בשר ושעועית, ואת ההלבשה צ ' ייב (על 1 1/2 כף או יותר לאדם).
טפטוף יותר שמן שומשום בך רוצה.
מערבבים הכל טוב מאוד עד שהם מקבלים משולבים יפה.
מגישים עם קצת קימצ ' י כצד אם יש לך.