שעועית פינטו מרוסקת היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, שעועית פינטו, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו סלסה.
הוראות
1
בצל קצוץ מוקפץ בשמן זית חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
להוסיף שום טחון, ו saut 1 דקה. מערבבים ברוטב עגבניות ומרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
רוטב עגבניות
3
מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות.
4
תערובת שעועית מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מעובה, משאיר כמה שעועית כולה.