קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית פינטו מרוסקת

שעועית פינטו מרוסקת
שעועית פינטו מרוסקת היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, שעועית פינטו, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו סלסה.

הוראות

1
בצל קצוץ מוקפץ בשמן זית חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
להוסיף שום טחון, ו saut 1 דקה. מערבבים ברוטב עגבניות ומרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
3
מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות.
4
תערובת שעועית מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מעובה, משאיר כמה שעועית כולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה