קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

שעועית שחורה ואורז של בולו

שעועית שחורה ואורז של בולו
שעועית שחורה של בולו ואורז נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם בצל, שום קלוי, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אורז ושעועית שחורה (סיר אורז), שעועית שחורה ואורז, ו שעועית שחורה ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות שעועית לילה בקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ניקוז, להעביר סיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הוק החזיר, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית לחום בינוני ומבשלים עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
לנקז ולהניח בצד.
5
מחממים 2 כפות חמאה ושמן בסיר בינוני על חום גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את האורז ומערבבים את המעיל בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
8
מוסיפים 2 3/4 כוסות מים ו 1 כף מלח( או לפי הטעם), מערבבים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת ומבשלים עד המים נספגים והאורז הוא רך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות.
10
הסר את המכסה, fluff את האורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
11
מעבירים את השעועית והאורז לסיר גדול, מוסיפים את הפסטו, את החמאה שנותרה וכ-1/4 כוס מים ומבשלים עד שהמים נספגים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
שעועיתשעועית
פסטופסטו
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
שלב כוסברה, צנוברים ושום במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית ואת התהליך עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
מוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל והדופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
14
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה