שעועית שחורה ואורז של בולו
שעועית שחורה של בולו ואורז נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם בצל, שום קלוי, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אורז ושעועית שחורה (סיר אורז), שעועית שחורה ואורז, ו שעועית שחורה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שעועית לילה בקערה גדולה של מים קרים.
ניקוז, להעביר סיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'.
מוסיפים את הוק החזיר, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית לחום בינוני ומבשלים עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים 2 כפות חמאה ושמן בסיר בינוני על חום גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים את המעיל בתערובת.
מוסיפים 2 3/4 כוסות מים ו 1 כף מלח( או לפי הטעם), מערבבים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת ומבשלים עד המים נספגים והאורז הוא רך, כ 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות.
הסר את המכסה, fluff את האורז.
מעבירים את השעועית והאורז לסיר גדול, מוסיפים את הפסטו, את החמאה שנותרה וכ-1/4 כוס מים ומבשלים עד שהמים נספגים. מתבלים במלח ופלפל.
שלב כוסברה, צנוברים ושום במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית ואת התהליך עד בשילוב.
מוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל והדופק כמה פעמים כדי לשלב.