שעועית שחורה וסלט Escarole יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 605 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, צ'יפוטלה ברוטב אדובו, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, אסקרול ושעועית, ו נקניק עם שעועית אסקרול.
הוראות
1
מניחים את השעועית בקערה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את השום, מלח, בצל, וחומץ. מתבלים בפלפל, ואז מקציפים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לשפוך את הרוטב על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
3
תוסיף את הצ ' יפוטלה והכוסברה. לזרוק, לכסות, ולהניח בצד. מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני. לזרוק את escarole עם ההלבשה הנותרים ואז גריל במשך 3 דקות, מפנה כל הזמן עד רק נבול וזהב.