זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו יין אורז, צלעות חזיר בשרניות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו צ'ארלס Phan של חזיר הקרקע מאודה עם מתכון דגים מלוחים, רוטב הדגים בטעם צ'ארלס פאן, ו צ'ארלס Phan' S Lemongrass נזיד בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו אמבט מי קרח גדול. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. עבודה בקבוצות קטנות, להוסיף את הצלעות למים רותחים ו blanch במשך 1 דקה, המאפשר למים לחזור לרתיחה בין קבוצות. כמו כל אצווה מוכנה, באמצעות כפית מחוררת או עכביש, להעביר את הצלעות לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר מגניב, לגרוף אותם לקערה גדולה.
יוצקים את תערובת שעועית שחורה על הצלעות לזרוק היטב מעיל באופן שווה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
7
יוצקים מים לתוך ווק או קומקום ולהגדיר את הספינה בווק או על שפת הקומקום. ודא שהמים לא נוגעים בתחתית הספינה. מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
בינתיים, מניחים את הצלעות בצלחת גדולה מעוטרת שיתאים בסל ספינת הקיטור שלך (צלחת עוגת זכוכית עובדת היטב). כאשר המים רותחים, מניחים את הצלחת בסל הספינה, כיסוי ואדים במשך 25 עד 30 דקות, עד הצלעות מבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
9
כאשר הצלעות מוכנות, בזהירות להסיר את הצלחת מן הספינה לשרת מיד.