שפמנון Cajun
המתכון שפמנון Cajun יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 40 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 267 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת בצל, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו שפמנון Cajun, שפמנון Cajun, ו שפמנון קייג'ון, בדרך שלי. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר כבד, שמן חום מעל חום בינוני גבוה ל 191°.
בצלחת רדודה, מערבבים יחד קמח, קמח תירס, תיבול קריאולי, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל אדום. בצלחת רדודה נוספת, להכות ביצה עם מזלג עד קצף.
מפזרים נאגטס שפמנון עם מלח ומיץ לימון. טובלים כל גוש לתוך ביצה מוכה, ואז לגלגל בתערובת קמח כדי מעיל. זרוק 4 עד 6 נאגטס בכל פעם לתוך שמן חם. לבשל 2 דקות; לפנות ולבשל 1 דקה יותר או עד חום זהוב עמוק.
הסר מן השמן; ניקוז על מגבות נייר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.