חמאת לימון קארי קארי שפמנון ללא גלוטן ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3392 קלוריות, 317 גר' של חלבון, ו 145 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו שפמנון חמאת לימון קארי, שפמנון עם רוטב לימון / חמאה, ו שפמנון פקאן עם לימון-טימין-חמאת פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הדג ולטפוח יבש, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס. מסדרים בתבנית אפייה משומנת היטב ומתבלים במלח ופלפל.מערבבים יחד את האורז, הבצל, אבקת קארי ולהתפשט על הדגים. למעלה עם פרוסות לימון ונקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
אופים ב 350 מעלות עד פתיתי דגים בקלות, על 25 עד 35 דקות. לחשוף במשך הדקות האחרונות עבור כל לחות להתאדות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.