קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית

שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית
שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל קריאולי, סוכר מגורען, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר ברוטב קריאולי, בודין בגריל וחרדל קריאולי, ו סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle.

הוראות

1
מניחים חצי מהחמאה בקערה בינונית ומחית עם מרית עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החרדל, מתבלים במלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים את חמאת החרדל על יריעת ניילון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
להתגלגל לתוך בול עץ ולסובב את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים במקרר להקשיח, לפחות 30 דקות. בינתיים, תכין את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים את הפפריקה, קאיין, מלח נמדד, טימין, פלפל שחור, וסוכר בקערה קטנה ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.ממיסים את החצי הנותר של החמאה ומניחים אותה בקערה קטנה. בנדיבות מברשת צד אחד של כל פילה שפמנון עם חמאה, באופן שווה מפזרים את הצדדים החמאה עם מחצית לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות על פילה, כך התבלין לשפשף שומרת. הפוך את הפילה, מברשת בנדיבות עם חמאה, מפזרים באופן שווה עם המחצית הנותרת של לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות כך התבלין לשפשף שומרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הפילה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והדגים אטומים, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעיף ולבשל עד מבושל לחלוטין דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
העברה להגשה plates.To מגישים, לחתוך 4 (1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה) סיבובים של חמאת חרדל (יהיה לך כמה שנשאר, אבל יכול לשרת פרוסות יותר אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
מניחים עגול על גבי כל פיסת דגים ומגישים מיד עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.