שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית
שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל קריאולי, סוכר מגורען, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר ברוטב קריאולי, בודין בגריל וחרדל קריאולי, ו סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle.
הוראות
מניחים חצי מהחמאה בקערה בינונית ומחית עם מרית עד להפיץ.
מוסיפים את החרדל, מתבלים במלח ומערבבים לשלב.
מניחים את חמאת החרדל על יריעת ניילון.
להתגלגל לתוך בול עץ ולסובב את הקצוות לאטום.
מניחים במקרר להקשיח, לפחות 30 דקות. בינתיים, תכין את הדג.
מניחים את הפפריקה, קאיין, מלח נמדד, טימין, פלפל שחור, וסוכר בקערה קטנה ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.ממיסים את החצי הנותר של החמאה ומניחים אותה בקערה קטנה. בנדיבות מברשת צד אחד של כל פילה שפמנון עם חמאה, באופן שווה מפזרים את הצדדים החמאה עם מחצית לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות על פילה, כך התבלין לשפשף שומרת. הפוך את הפילה, מברשת בנדיבות עם חמאה, מפזרים באופן שווה עם המחצית הנותרת של לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות כך התבלין לשפשף שומרת.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את הפילה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והדגים אטומים, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעיף ולבשל עד מבושל לחלוטין דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
העברה להגשה plates.To מגישים, לחתוך 4 (1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה) סיבובים של חמאת חרדל (יהיה לך כמה שנשאר, אבל יכול לשרת פרוסות יותר אם תרצה).
מניחים עגול על גבי כל פיסת דגים ומגישים מיד עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.