שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל קריאולי, סוכר מגורען, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר ברוטב קריאולי, בודין בגריל וחרדל קריאולי, ו סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle.
הוראות
1
מניחים חצי מהחמאה בקערה בינונית ומחית עם מרית עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את החרדל, מתבלים במלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את חמאת החרדל על יריעת ניילון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
להתגלגל לתוך בול עץ ולסובב את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
5
מניחים במקרר להקשיח, לפחות 30 דקות. בינתיים, תכין את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מניחים את הפפריקה, קאיין, מלח נמדד, טימין, פלפל שחור, וסוכר בקערה קטנה ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.ממיסים את החצי הנותר של החמאה ומניחים אותה בקערה קטנה. בנדיבות מברשת צד אחד של כל פילה שפמנון עם חמאה, באופן שווה מפזרים את הצדדים החמאה עם מחצית לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות על פילה, כך התבלין לשפשף שומרת. הפוך את הפילה, מברשת בנדיבות עם חמאה, מפזרים באופן שווה עם המחצית הנותרת של לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות כך התבלין לשפשף שומרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
7
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הפילה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והדגים אטומים, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעיף ולבשל עד מבושל לחלוטין דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
העברה להגשה plates.To מגישים, לחתוך 4 (1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה) סיבובים של חמאת חרדל (יהיה לך כמה שנשאר, אבל יכול לשרת פרוסות יותר אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
10
מניחים עגול על גבי כל פיסת דגים ומגישים מיד עם טריזי לימון.
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.