שפמנון מטוגן בתנור
אם יש לכם מיונז, מיץ לימון, פילה שפמנון שגדל בחווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב; להפריש.
מערבבים מיונז, מיץ לימון, ורוטב חם, ערבוב טוב.
תערובת מיונז מברשת באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לדלות בתערובת דגנים.
מניחים פילה על מדף של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.