קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

שפמנון מטוגן ומעליו רוטב סרטנים או גרטן

שפמנון מטוגן ומעליו רוטב סרטנים או גרטן
שפמנון מטוגן בציפוי רוטב סרטנים או גרטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 2261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל ירוק, שום מגורען, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה מצוין. נסו אטופי סרטנים, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, לחם תירס גבינת ג'לפנו סרטנים בציפוי אטופי סרטנים, ו שפמנון מטוגן עם רוטב תאילנדי שמנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לרוטב: במחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית ממיסים את החמאה ומקפיצים את הבצל, הפלפלים והשום עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להשגת רוקס בלונדיני, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר, בסיס העוף, בסיס הסרטנים, השום המגורר, הבזיליקום, הפלפל השחור, פלפל הקאיין והטימין.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
בסיס עוףבסיס עוף
באזיל!באזיל!
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
טימיןטימין
בסיסבסיס
סרטןסרטן
3
מוסיפים את החלב והיין ומבשלים על אש בינונית עד שהחלב מסמיך תוך ערבוב מתמיד כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ייןיין
4
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומשתלבת במלואה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
5
מוסיפים את זנבות הסרטנים ומבשלים עד לחימום, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות סרטניםזנבות סרטנים
6
מוסיפים את הבצל הירוק ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
1
מפזרים את השפמנון בתיבול קריאולי. בקערה קטנה מקציפים את הביצים ומוסיפים את החלב. מצפים את השפמנון בקמח וטובלים בתערובת החלב / ביצה, ואז מצפים בקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
קמח תירסקמח תירס
שפמנוןשפמנון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס במחבת גדולה. מטגנים את השפמנון עד להזהבה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מגישים את השפמנון עם רוטב הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
שפמנוןשפמנון
רוטברוטב

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה אמריקאית, קוביותגבינה אמריקאית, קוביות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות2שרימפס וורידיםשמן זרעי כותנה לטיגוןשמן זרעי כותנה לטיגון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה שפמנוןפילה שפמנון0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בסיס עוףבסיס עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בסיס סרטניםבסיס סרטנים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זנבות סרטנים מקולפיםזנבות סרטנים מקולפים2שרימפס וורידיםתיבול קריאולי, לפי הצורךתיבול קריאולי, לפי הצורך0חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1צביטהקמצוץ טימין מיובשקמצוץ טימין מיובש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמוצים כשריםחמוצים כשרים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון