שפמנון מטוגן עם סרטן נהרות רוטב מוקרם דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 2261 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום מגורען, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם, סרטנים Etouffee, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, ו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב: במחבת כבדה עם תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל, פלפלים ושום עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רביכה בלונדינית מושגת, על 2 דקות. מערבבים בסוכר, בסיס עוף, בסיס סרטנים, שום מגורען, בזיליקום, פלפל שחור, פלפל קאיין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בסיס עוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סרטן
3
מוסיפים את החלב והיין ומבשלים על אש בינונית עד שהחלב מתעבה, תוך ערבוב מתמיד, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומשלבת באופן מלא לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים את זנבות הסרטנים ומבשלים עד מחומם דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות סרטנים
6
מוסיפים את הבצל הירוק ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1
מפזרים את השפמנון עם תיבול קריאולי. בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את החלב. מעיל את השפמנון בקמח לטבול בתערובת חלב / ביצה, ואז מעיל עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שפמנון
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת גדולה. מטגנים את השפמנון עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.