שפמנון מטוגן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מטוגן קלאסי. במנה עיקרית זו יש 296 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מאסה קרינה, אבקת שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן קלאסי, שפמנון מטוגן קלאסי, ו שפמנון מטוגן במחבת.
הוראות
להקציף יחד חלב חמאה ורוטב חם.
מניחים שפמנון בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; לשפוך תערובת חלב על דגים. לכסות ולהירגע 8 שעות, פונה פעם אחת.
מערבבים את קמח התירס ואת 6 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה.
תנו לדגים לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
הסר מתערובת חלב חמאה, המאפשר עודף לטפטף. לדלות דגים בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך גדול, עמוק יצוק ברזל או כבד חובה מחבת; חום 36
דגים מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מעבירים למדף תיל על מחבת נייר מצופה בג ' לי רול. להתחמם בתנור 225 עד מוכן לשרת.
* קמח כל המטרה או קמח תירס צהוב רגיל ניתן להחליף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.