קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

שפמנון מטוגן קלאסי

שפמנון מטוגן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מטוגן קלאסי. במנה עיקרית זו יש 296 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מאסה קרינה, אבקת שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן קלאסי, שפמנון מטוגן קלאסי, ו שפמנון מטוגן במחבת.

הוראות

1
להקציף יחד חלב חמאה ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מניחים שפמנון בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; לשפוך תערובת חלב על דגים. לכסות ולהירגע 8 שעות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שפמנוןשפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים את קמח התירס ואת 6 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4
תנו לדגים לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר מתערובת חלב חמאה, המאפשר עודף לטפטף. לדלות דגים בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך גדול, עמוק יצוק ברזל או כבד חובה מחבת; חום 36
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
דגים מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מעבירים למדף תיל על מחבת נייר מצופה בג ' לי רול. להתחמם בתנור 225 עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
* קמח כל המטרה או קמח תירס צהוב רגיל ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.