שפמנון פקאן עם לימון-טימין-פקאן חמאה הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, תיבול קריאולי, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שפמנון פקאן עם רוטב לימון, שפמנון עם חמאת פקאן חומה, ו פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן.
הוראות
1
תהליך 3/4 כוס פקאן, קמח, 1 כפית קריאולית תיבול במעבד מזון עד הקרקע דק; מקום תערובת פקאן בקערה רדודה גדולה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקציפים יחד ביצה וחלב בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מפזרים את שני הצדדים של פילה באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית תיבול קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4
פילה שפמנון לטבול בתערובת ביצה, ניקוז מעל עודף; לדלות פילה בתערובת פקאן, ציפוי שני הצדדים, ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
5
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני עד החמאה מתחילה לבועות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים 2 פילה במחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים על מתלה תיל במחבת ג ' לירול, ולהתחמם בתנור 200. נגב מחבת נקייה, וחזור על הליך עם הפילה שנותר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
נגב מחבת נקייה. ממיסים את 1/2 כוס החמאה במחבת על חום גבוה; מוסיפים 3/4 פקאן כוס הנותרים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות או עד קלוי. לסחוט מיץ מחצאי לימון למחבת; חצאי מקום לחתוך את הצד במחבת. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, טימין, מלח ופלפל, ומבשלים 30 שניות או עד הקורנית wilts והופך מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להסיר ולהשליך חצאי לימון טימין נבול.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
10
מניחים דגים על מגש הגשה; תערובת פקאן כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.