שפמנון צ'וקטה
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סטייק תיבול, שפמנון פילה, מלח בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שפמנון מסאלה, עוגות שפמנון, ו מרק שפמנון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מניחים פילה שפמנון בחמאה. לכסות, ולשרות במקרר 45 דקות.
בשקית פלסטיק resealable, לערבב קמח תירס, מלח בצל, תיבול סטייק. אחד בכל פעם, לנקז פילה שפמנון ולמקם בשקית מעיל עם תערובת קמח תירס.
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית. מטגנים כל פילה 7-10 דקות לכל צד, או עד חיצוני הוא השחמה קלות בשר הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.