שפמנונים מתובלים מתונים של ג'ים
שפמנון מתובל מתון של ג'ים נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 298 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פפריקה, ביצים, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה טוב. נסו חריף (או מתון) רוטב בוטנים, גבינת פימינטו תוצרת בית של דרו-מתובל או מתון, ו אורז Basmati ללא גלוטן - הודי (מתון או חריף) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תירס, פפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, ופלפל קאיין על צלחת.
מקציפים חלב וביצים יחד בקערה. פילה שפמנון לטבול בתערובת חלב, ולאחר מכן לחץ בעדינות פילה לתערובת קמח תירס, ציפוי שני הצדדים. התנער מפירורי לחם עודפים.
חום שמן צמחי במחבת גדולה; שפמנון מחבת מטגנים בשמן חם עד הדג הוא חום זהוב פתיתים בקלות עם מזלג, על 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.