שפשוף חריף לסטייקי טונה צרובים
לשפשף חריף המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, מלח, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 99%, המנה הזו סופר. נסו סטייקי טונה חריפים צרובים, סטייקי טונה חלפיניו צרובים במחבת פיקנטית - 5 נקודות, ו צרוב אהי טונה סטייקים (מתכונים דומים).
הוראות
הקציפו 2 כפות שמן זית, גרידת לימון, כוסברה, פלפל שחור, ג ' ינג ' ר, מלח וקינמון בקערה קטנה; שפשפו סטייקי טונה בתערובת תבלינים.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. צורבים טונה בשמן החם עד להשחמה אך עדיין ורודה במרכז, כ -3 דקות מכל צד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה להתאים עם יין מרלו,פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו הר הפילים של היקב. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![יקב הר הפילים מרלו]()
יקב הר הפילים מרלו
עור, פרחוני, פירותי