שקד שוקולד-שקד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את שקד השוקולד-שקדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. לכו לחנות ואספו ביצים, אמרטו, שימורי משמש ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה די רע. נסו שקד שוקולד-שקד, עוגת שוקולד עשירה ללא גלוטן, ו סאצ'רטורטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו משמשים ואמרטו; תנו לעמוד 15 דקות. בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, השמן, הביצים ותערובת המשמש. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות; מקציפים על בינוני למשך 2 דקות.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי, בסיר קטן, מחממים שימורי משמש ואמרטו נמוך עד להמסת שימורים, תוך ערבוב מדי פעם; מניחים בצד.
לציפוי, בקערה גדולה, שמנת את החמאה, סוכר הקונדיטורים והקקאו עד לקבלת אור ותפוח.
מוסיפים מים ואמרטו. מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד. מקציפים על בינוני במשך 1 דקה או עד זיגוג משיג התפשטות עקביות.
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהמלית. למעלה עם שכבת עוגה נוספת; מורחים עם 2/3 כוס ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית ומילוי שנותר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. לחץ בעדינות שקדים לצדדים. מכניסים למקרר למספר שעות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.