קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שקד שוקולד-שקד

שקד שוקולד-שקד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את שקד השוקולד-שקדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. לכו לחנות ואספו ביצים, אמרטו, שימורי משמש ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה די רע. נסו שקד שוקולד-שקד, עוגת שוקולד עשירה ללא גלוטן, ו סאצ'רטורטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו משמשים ואמרטו; תנו לעמוד 15 דקות. בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, השמן, הביצים ותערובת המשמש. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות; מקציפים על בינוני למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
למילוי, בסיר קטן, מחממים שימורי משמש ואמרטו נמוך עד להמסת שימורים, תוך ערבוב מדי פעם; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
משמרמשמר
ליקר Amarettoליקר Amaretto
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לציפוי, בקערה גדולה, שמנת את החמאה, סוכר הקונדיטורים והקקאו עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים מים ואמרטו. מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד. מקציפים על בינוני במשך 1 דקה או עד זיגוג משיג התפשטות עקביות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
8
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהמלית. למעלה עם שכבת עוגה נוספת; מורחים עם 2/3 כוס ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית ומילוי שנותר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. לחץ בעדינות שקדים לצדדים. מכניסים למקרר למספר שעות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
( 23)( 23)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.