שקדי חזיר אל נאפולי
בשר חזיר אל נאפולי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 246 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים, שקדי חזיר, עגבניות רומא ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 82 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. נסו את Cookinghow Penne Alla וודקה , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי ו- Linguine Alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. בשר חזיר משחימים מכל הצדדים במחבת.
מערבבים בקערה את העגבניות, הזיתים, היין, הרוזמרין והשום.
יוצקים על החזיר. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מחבת עם בשר חזיר בתנור שחומם מראש, ואופים 30 דקות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מוציאים את בשר החזיר מהמחבת, משאירים את שארית תערובת העגבניות והמיצים.
מניחים מחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה בהדרגה את השמנת. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, וממשיכים לבשל 5 דקות, עד שמסמיך. פורסים בשר חזיר, ומזלפים את רוטב השמנת להגשה.