שקיות ממתקים לחג המולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, שקיות ממתקים לחג המולד עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 2953 קלוריות, 16 גרם חלבון ו-68 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה לחג המולד. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, נייר שעווה עם חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות ממתקים לחג המולד, קראנץ' ממתקים לחג המולד וממתקי קרקר לחג המולד.
הוראות
קרמלים: קו 9-in. תבנית מרובעת עם נייר אלומיניום. מחמאה את נייר הכסף עם 1 כפית חמאה.
בסיר כבד מערבבים את הסוכר החום, סירופ התירס, החלב והחמאה שנותרה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד שמדחום ממתקים מצביע על 248° (שלב הכדור יציב), תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל.
יוצקים את הקרמל לתבנית המוכנה ומצננים.
חותכים ל-1-in. ריבועים. עוטפים את הקרמל בנפרד בנייר כסף לממתקים או בנייר שעווה עם חמאה, מסובבים את הקצוות.
חתוך 1-in. מהחלק העליון של הקצה הפתוח של כל שקית נייר. הניחו את השקיות בצד.
שוברים את ציפוי הממתקים לקוביות.
מניחים 4 אונקיות. בקערה המתאימה למיקרוגל.
מחממים בעוצמה של 70% למשך 45 שניות, ואז מערבבים. מחממים במיקרוגל במרווחים של 10 עד 20 שניות או עד להמסה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים ציפוי מומס לתוך שקית נייר אחת. סובבו את השקית כך שתצפה לחלוטין את החלק הפנימי והצדדים הפנימיים. השתמש במברשת מאפה כדי לפזר את הציפוי באופן שווה על פני השקית. פתחו את השקית בעזרת קיסמים.
ממיסים 4 אונקיות. של ציפוי סוכריות נוסף לפי ההוראות. חזור על תהליך הציפוי עם השקית השנייה. מקררים את השקיות 5-7 דקות או עד שהציפוי מתייצב.
ממיסים את הציפוי הנותר ומברישים אותו בצורה אחידה על הציפוי שעל השקיות. מקררים את השקיות 5-7 דקות יותר או עד להתייצבות.
מקלפים וזורקים את שקיות הנייר. ממלאים את שקיות הממתקים בקרמל.