שקשוקה
Shakshukan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 208 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר ופלפל, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הבצל והפלפל וקורט של מלח, ערבוב עד שהם מתרככים, על 3 דקות.
מוסיפים את השום, פתיתי צ ' ילי, כמון, ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את העגבניות, לחכות כמה דקות להם להתחמם ואז לשבור אותם לגזרים עם מחית תפוחי אדמה לחתיכות מחוספס. להפחית את החום בינוני נמוך ולאפשר לבשל ולעבות במשך כ 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בזהירות לשבור את הביצים לתוך הרוטב, ריווח אותם בנפרד כך שהם לא חופפים, להנמיך את החום, לכסות ולאפשר לבשל בעדינות עד שנקבע מרקם הרצוי, 8 עד 15 דקות.
מפזרים את הכוסברה ומגישים עם קצת לחם פריך או פיתות חמות.