קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות29
מגזין

שקשוקה

שקשוקה
אם יש לך חלפיניו, כמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים עד למכרז, כ 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום, כמון ופפריקה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח, פלפל קאיין לפי הטעם, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, על 10-15 דקות.הפוך 'בארות' בתערובת העגבניות, מניחים את הביצים בהם ולתת להם לבשל עד לרמה הרצויה של עשה-נס. (אני אוהב את הביצים שלי "צד שמש למעלה" עם חלמונים נוזליים אז אני נותן להם לבשל במשך כ 3-5 דקות אבל אם אתה רוצה את הביצים להיות יותר טוב עשה אתה יכול לכסות את המחבת ולבשל אותם יותר.)
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים עם פטרוזיליה יחד עם קצת לחם פריך וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר