אם יש לך חלפיניו, כמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים עד למכרז, כ 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את השום, כמון ופפריקה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח, פלפל קאיין לפי הטעם, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, על 10-15 דקות.הפוך 'בארות' בתערובת העגבניות, מניחים את הביצים בהם ולתת להם לבשל עד לרמה הרצויה של עשה-נס. (אני אוהב את הביצים שלי "צד שמש למעלה" עם חלמונים נוזליים אז אני נותן להם לבשל במשך כ 3-5 דקות אבל אם אתה רוצה את הביצים להיות יותר טוב עשה אתה יכול לכסות את המחבת ולבשל אותם יותר.)