מוסיף את השום, כמון ופפריקה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח, פלפל קאיין לפי הטעם, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, על 10-15 דקות.הפוך 'בארות' בתערובת העגבניות, מניחים את הביצים בהם ולתת להם לבשל עד לרמה הרצויה של עשה-נס. (אני אוהב את הביצים שלי "צד שמש למעלה" עם חלמונים נוזליים אז אני נותן להם לבשל במשך כ 3-5 דקות אבל אם אתה רוצה את הביצים להיות יותר טוב עשה אתה יכול לכסות את המחבת ולבשל אותם יותר.)