קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

שרבט לימון כפול

שרבט לימון כפול
שרבט לימון כפול נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חלב חמאה, חצי וחצי, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גלידת לימון, שרבט תות, לימון ובזיליקום, ו קינוח גלידת פטל לימון של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות קשוחות מעשב לימון; להסיר ולהשליך שכבות חיצוניות קשוחות. קוצצים גס גבעולים פנימיים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2/3 כוס מים לרתיחה. מערבבים בדשא לימון, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לחץ דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, ואז להחזיר נוזל למחבת; להשליך דשא לימון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים סוכר למי עשב לימון ומערבבים לעתים קרובות על חום גבוה רק עד מומס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
הסר מן החום ומערבבים קליפת לימון ומיץ. מחבת קן בקערה של מי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת קרה, כ -10 דקות. מערבבים בחמאה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר) להקפיא על פי הוראות היצרן עד dasher קשה להפעיל או מכונת מפסיק. חבילת אטום להקפיא עד המשרד מספיק כדי לגרוף, לפחות 2 שעות או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה