שרימפס Cajun עם שיבולת שועל גבינה
שרימפס Cajun עם שיבולת שועל גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 4319 אוהדים. אנשים רבים באמת אהבו את זה צלחת קריאולית. אם יש לכם פלפל, עלה דפנה, גריסים רגילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו שרימפס וגריסים Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב, מים, בסיס מרק עוף, ומלח מעושן לרתיחה בסיר; לטאטא לאט שיבולת שועל, להפחית את החום לנמוך, ואת מחבת כיסוי. מבשלים עד גריסים רכים ועבים, כ 20 דקות. שמור על גריסים חמים.
פרוסות נקניק אנדויל חומות עם שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; להסיר נקניק ולהניח בצד.
מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, בצל צהוב, סלרי ופלפל חלפיניו באותו המחבת עד הבצל הוא רך שקוף, כ 10 דקות. מערבבים שום ותיבול Cajun; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים קמח לתוך הירקות עד מצופה היטב; מערבבים בהדרגה עגבניות צלויות אש ויין לבן, בישול עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ 3 דקות. להפחית את החום נמוך, מערבבים עלה דפנה לתוך הרוטב, ומבשלים במשך 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל שחור.
מערבבים נקניקיות ושרימפס מבושלים לתוך הרוטב ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק חם שרימפס הם ורודים וכבר לא שקוף, 5 עד 8 דקות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים גבינות צ ' דר ופרמזן לתוך שיבולת שועל עד שנמסו.
כדי לשרת, גריסים כפית על צלחת הגשה העליון עם שרימפס, פרוסות נקניק, ורוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.