שרימפס באדובו
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס באדובו, שרימפס אדובו עם עגבניות ואבוקדו, ו טאקו שרימפס עם רוטב אדובו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק יבשה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים צ ' יילס; טוסט, פונה לעתים קרובות, עד רק ריחני, על 1 דקה.
בואו מגניב. באמצעות מספריים מטבח ועבודה על קערה בינונית, לחתוך צ 'ילי לטבעות 1 אינץ', שמירת זרעים. מכסים צ ' ילי עם מים חמים 1/2 כוס; לתת לספוג, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
להעביר צ ' ילי עם זרעים ושריית נוזל לבלנדר.
מוסיפים שום, חומץ, 2 כפית. מלח, אורגנו, כמון וסוכר וטהור עד צורות משחה חלקה ועבה.
להעביר adobo להדביק קערה גדולה; להוסיף שרימפס ולזרוק עד מצופה באופן שווה.מטאטא Preheat.
מניחים שרימפס על תבנית אפייה עטופה בשכבה זוגית. צלייה, צופה מקרוב וערבוב באמצע, עד שרימפס רק מבושל דרך והם השחמה כתמים, 45 דקות. מתבלים במלח.