שרימפס בגריל עם שום (גמבס אל Ajillo)
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך שרימפס, עלי טימין טריים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גמבס אל אג'ילו / שרימפס שום, Gambas al Ajillo (שרימפס עם שום), ו Gambas Al Ajillo (שרימפס שום) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודי עץ ספוגים במים
מחממים את הגריל עד בינוני.
לטאטא יחד 1/4 כוס השמן, 2 כפות של טימין, אבקת אנצ ' ו ושום קצוץ בקערה קטנה. שיפוד השרימפס ומברשת עם מרינדה.
מניחים את שארית 1/2 כוס השמן בסיר קטן, מוסיפים את השום פרוס ומבשלים עד השום פרוס הוא חום זהוב קלות.
הסר את פרוסות השום עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר. שמור את השמן.
להגביר את החום של הגריל גבוה.
הסר את השרימפס מן המרינדה, מתבלים במלח ופלפל וגריל עד חום זהוב בכל צד, על 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר את השרימפס מן השיפודים, להעביר מגש טפטוף עם חלק משמן השום השמור ואת שבבי השום.
מפזרים את הקורנית הנותרים ומקשטים עם עלי אורגנו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.