שרימפס בדבש אגוז
גשו לסופר וקנו דבש, אגוזי מלך, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), שרימפס בדבש אגוז, ו שרימפס אגוז דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המים והסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומוסיפים את האגוזים. מרתיחים במשך 2 דקות, ואז לנקז ולהניח אגוזי מלך על גיליון עוגיות להתייבש.מקציפים חלבונים בקערה בינונית עד קצף. מערבבים בקורנפלור עד שיש לו עקביות דביקה.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת עמוקה כבדה על חום בינוני גבוה. לטבול שרימפס לתוך בלילת ביצה לבן קורנפלור ואז מטגנים בקבוצות בשמן חם עד זהוב חום, על 5 דקות לכל אצווה.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על נייר towels.In קערה בינונית מערבבים יחד מיונז, דבש וחלב מרוכז ממותק.
מוסיפים שרימפס מטוגן ואגוזים, משליכים למעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.