חסילונים וגמביה במיה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה שטוחה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שרימפס במיה גאמבו, חסילוני במיה גאמבו, ו שרימפס, אנדויל, במיה במיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מרק; מערבבים עם מקצף עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים לתוך קערה; להפריש. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
5
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל חזיר; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים פלפל ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות במיה); מבשלים 5 דקות או עד ירקות הם כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים תערובת מרק, מים, והבא 6 מרכיבים (דרך עגבניות). מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים שרימפס; לבשל 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.