קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי

שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי
שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי לטבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה שלבו את הביצים השלמות, 1 כוס חלב, 3/4 כוס קמח וקורט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב עם מטרפה ומניחים בצד במקרר למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
בינתיים, בסיר ציר בינוני, ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
טורפים פנימה את יתרת 1/2 כוס הקמח ומבשלים על אש בינונית 5 דקות תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
בסיר נפרד מחממים את יתרת החלב על אש בינונית עד שהוא חם אך לא צרוב. מקציפים לאט את החלב החם והחלמונים הטרופים לתערובת החמאה והקמח על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים תערובת זו על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהיא מסמיכה לעקביות של חמין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צ אודרצ אודר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסירים מהאש ומניחים בצד.
8
מוציאים את בלילת הקרפ מהמקרר ומערבבים.
9
מחממים מחבת טפלון על אש גבוהה ויוצקים מספיק מהבלילה רק כדי לצפות את התבנית. מבשלים במשך 1 דקה, ואז להעיף ומבשלים דקה נוספת. מניחים את הקרפ בצד וממשיכים עם הבלילה שנותרה עד שהכל נגמר. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם רק ורודים, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
13
מוסיפים את מחית הפרוסקו והעגבניות ומבשלים על אש גבוהה 2 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פרוסקו.פרוסקו.
14
חמאה קלות או משמנים תבשיל טרקוטה עגול בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בכמה קרפים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
15
מורחים כ-1/3 כוס מהבצ ' מל מעל הקרפים, ואז מעליו מעט מהשרימפס. חזור על תהליך שכבות זה עד שכל החומרים נגמרים. למעלה עם סלט הריקוטה ואופים, ללא כיסוי, במשך 20 דקות, עד שהגבינה מבעבעת והבצ ' מל התחזק לעקביות דמוית פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרפיםקרפים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מניחים להתקרר 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
נר ריחני של בקבוק יין דקוגלו-סוביניון בלאן
נר ריחני של בקבוק יין דקוגלו-סוביניון בלאן