שרימפס ברוטב לימון: Garides Avgolemeno הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: Avgolemeno (מרק עוף עם רוטב לימון ביצה), Garides Tourkolimano (שרימפס יווני), ו Dolmades עם רוטב Avgolemeno.
הוראות
1
להשרות את השרימפס בשמן זית, אורגנו, ושום 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אורגנו
שום
שרימפס
2
מחממים גריל. מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
3
החלק 4 שרימפס על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
4
מניחים על גריל חם ולסמן משני הצדדים במהירות, לא מבשלים אותם דרך.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
שים אותם בתבנית אפייה ושופכים את מרק הדגים על השרימפס עם העגבניות ומניחים בתנור במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שרימפס
מרק
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
מוציאים מהתנור, מוציאים את השרימפס מתבנית האפייה ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
בקערה להקציף יחד את הביצים ומיץ לימון. לאט לאט לשפוך את מרק הדגים עם עגבניות ולשלב אותו עד קצף. מתבלים במלח ופלפל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.