שרימפס ואורזו עם עגבניות שרי וגבינת רומנו עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 388 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו שרימפס, פסטה אורזו), שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. מתכונים דומים: שרימפס ואורזו עם עגבניות שרי וגבינת רומנו, ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן וגריסים עם עגבניות שרי קלויים וגבינת עיזים, ו אורזו עם תרד ועגבניות שרי.
הוראות
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור באופן שווה על שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
שרימפס
מלח
4
מוסיפים שרימפס למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות מכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים הנותרים 1 כף שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים בצל, שום ופלפל אדום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שום
בצל
8
מוסיפים עגבניות ומבשלים 3 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פסטה ושרימפס; לבשל 1 דקה או עד מחומם ביסודיות.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.
Brilliant straw color with reflections of gold. Crisp and clean with delicate nose of orange flower and wild rose with apricot, white peach and orange peel. Crisp, dry and well structured with golden apple and citrus.Wonderfully versatile. Excellent as an apertif and the perfect complement to light appetizers, salads, grilled chicken and fresh seafood. Enjoy well chilled.