שרימפס ואספרגוס
שרימפס ואספרגוס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1296 קלוריות. אם יש לך שום, שרימפס, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מתכונים דומים: שרימפס עם אספרגוס ופסטה, סלט אספרגוס עם שרימפס, ו חסילונים מזוגגים & אספרגוס עבור 2.
הוראות
בסיר קטן, להרתיח או אספרגוס קיטור במים מספיק כדי לכסות עד רך; קוצצים ולהניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מלאה, מניחים את הפסטה בסיר וחוזרים לרתיחה מתגלגלת; מבשלים עד אל דנטה.
בסיר גדול, שום מטגן בשמן זית על אש בינונית-נמוכה עד השום הוא חום זהוב.
מניחים חמאה ומיץ לימון בסיר.
מניחים את השרימפס בסיר ומבשלים עד השרימפס הופך ורוד.
מניחים את הפטריות והאספרגוס לסיר, מבשלים עד שהפטריות רכות.
לזרוק את תערובת שרימפס וירקות עם אטריות ביצים ומפזרים גבינת פרמזן. מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.