שרימפס וברוקולי מוקפץ
שרימפס וברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פלפל, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שרימפס קורנפלור בקערה בינונית, זורק למעיל.
מחממים ווק גדול או מחבת על חום גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף שרימפס; מוקפץ 4 דקות.
הסר שרימפס מחבת; מניחים בקערה בינונית.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ירוק, זנגביל ושום למחבת; מוקפץ 45 שניות.
מוסיפים תערובת בצל לשרימפס.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף ברוקולי; מוקפץ 1 1/2 דקות. מערבבים בתערובת שרימפס, רוטב סויה, ושאר החומרים; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד שרימפס נעשים ברוקולי הוא פריך במכרז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.