שרימפס וייטנאמי חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וייטנאמי פיקנטי. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 667 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שרימפס, רוטב דגים אסייתי, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחמניות חסה ויאטנמית שרימפס מתובל, שרימפס קרמל (טום רים וייטנאמי), ו שרימפס וייטנאמי VERMICELLI.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה או wok להגדיר על חום בינוני גבוה. המחבת חמה מספיק כאשר השמן הוא כמעט (אבל לא ממש) עישון. יהיה לו נצנוץ מסוים.
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים במהירות ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך רק מתחיל חום. בערך 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס, רוטב צ ' ילי וסוכר למחבת ומבשלים ערבוב כל הזמן עד השרימפס יש רק הפך ורוד ואטום, כ 3 דקות. אל תבשלו אותם יתר על המידה, כי הם ימשיכו לבשל אחרי שהם עוזבים את המחבת.
יוצקים את השרימפס על מגש ומתבלים ברוטב דגים, מלח ופלפל.