שרימפס וכוסברה פסטו קסדילה
שרימפס וכוסברה פסטו קוזדילן הוא מתכון ללא גלוטן ופסקטרי עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 779 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -68 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון מקסיקני. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך ג'ק מונטריי, מיץ ליים, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 50% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה שרימפס עם פסטו כוסברה , שרימפס פו בוי עם פסטו מאיו כוסברה , ופסטו שרימפס כוסברה שקדים .
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת קטנה על אש בינונית, מחממים 2 כפות משמן הזית ומקפיצים את השרימפס במשך 1 1/2 דקות מכל צד. לשמור לקישוט.
מניחים 2 טורטיות על תבנית לא משומנת, מפזרים מחצית מהגבינות ו-1 1/2 כף פסטו על כל אחת, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עורמים את 2 השכבות ומכסים ביתרת הטורטייה.
מברישים ב-1 כף שמן ומפזרים בצורה אחידה אבקת אנצו צ'ילי. ניתן להכין יום אחד קדימה עד לנקודה זו ולשמור בקירור.
אופים במשך 8 עד 12 דקות או עד שהטורטיות פריכות מעט והגבינה נמסה.
חותכים לרבעים ומגישים חם, מעוטר בשרימפס, עוד פסטו ושמנת חמוצה.
במעבד מזון מערבבים כוסברה, שום, זרעי דלעת, מיץ ליים, מלח ופלפל. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט לאט את שמן הזית עד שהרוטב מתחלב. ניתן להכין עד יומיים קדימה, לכסות ולשמור במקרר. מביאים לטמפרטורת החדר שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין הפינו נואר במרתפי Barefoot עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מרתפי יחפים פינו נואר יין]()
מרתפי יחפים פינו נואר יין
פינו נואר יחף הוא פירותי ואלגנטי עם ניחוחות פירות אדומים ולבנדר מענגים שמלהיבים לפני הלגימה הראשונה! תווי אלון עדינים מרימים את טעמי הדובדבן והפטל בינג. תהנה מהגימור המשי והמתמשך.