שרימפס וכופתאות תרד עם רוטב טבילה אסיאתי
חסילונים וכופתאות תרד עם רוטב טבילה אסיאתי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן שומשום אסייתי, עלי חסה, עטיפות וונטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כל כך מצוין. נסו שרימפס וכופתאות תרד עם רוטב טבילה אסיאתי, כופתאות אסיאתיות עם רוטב טבילה, ו כופתאות שרימפס עם רוטב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל תרד ב 1 אינץ מים רותחים בסיר קטן, ערבוב, עד נבול, על 5 שניות.
מסננים בתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לסחוט כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. דק קוצצים תרד ומערבבים עם חומרי מילוי הנותרים עד מעורבב.
מחסנית כמה עטיפות וונטון (לשמור עטיפות שנותרו מכוסות) וחותכים לתוך סיבובים עם חותך 2 1/2 אינץ'.
מורחים 1 כפית מעט מעוגלת מילוי על כל סיבוב, מתפשט עד אבל לא מעבר לקצה. להעלות קצה של כל סיבוב, קפלים כדי ליצור כוס ולהשאיר פתוח בחלק העליון.
מביאים מספיק מים לרתיחה בווק, כך שהשפה התחתונה של ספינת קיטור (לא סל) נחה במים. מדף קיטור קו עם חסה. מסדרים כופתאות על חסה, מוודאים שכופתאות לא נוגעות זו בזו. מכסים עם מכסה קיטור ואדים עד מילוי מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
* אתה יכול קיטור הכופתאות בסיר פסטה עם תוספת קיטור.* כופתאות ניתן ליצור 4 שעות קדימה, הניח על צלחת תירס מאובקת, ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
כל מנה (2 כופתאות עם רוטב) על 57 קלוריות 2 גרם שומן
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו