שרימפס טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס טמפורה. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם מים, וופלים וניל, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שרימפס טמפורה, טמפורה (שרימפס) , ו שרימפס טמפורה בנטו.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים ופלים וניל, ביצה, ומים עד מעורבב היטב. מקררים 1 עד 2 שעות.
כדי להפוך את רוטב טבילה: ברוטב קטן פאן תערובת צוף לתוך קורנפלור. מערבבים בסוכר חום, חומץ ו catsup.
תערובת חום על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה. תניח בצד.
בסיר או טיגון עמוק מחממים 2 כוסות שמן ל 375 מעלות F (175 מעלות C). לטבול שרימפס בבלילה וופל וניל ומטגנים 4 עד 6 שרימפס בכל פעם עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.