שרימפס לחמניות האביב עם מטבל חרדל משמש חריף
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אם יש לכם שימורים משמשים, מרינדה שומשום ג'ינג'ר, עטיפות רול האביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס לחמניות האביב עם מטבל חרדל משמש חריף, סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף, ו סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף.
הוראות
לטבילה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרינדה, משמר, חרדל ורוטב חם.
עבור האגרולים באביב: בקערה, מערבבים יחד את השרימפס, סלט כרוב ומרינדה.
מניחים עטיפת גליל האביב על משטח העבודה שלך עם 1 של הפינות פונה אליך כך שזה נראה כמו יהלום. (לשמור על עטיפות גליל האביב מכוסה במגבת לחה, כך שהם לא להתייבש).
מניחים 2 כפות מילוי על השליש התחתון של העטיפה.
מורחים את המילוי בשורה מצד לצד.
מגלגלים את הפינה התחתונה מעל המילוי, ואז מקפלים בצדדים. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים, באמצעות האצבע או מברשת, לגלגל את המילוי על זה כך שהוא נדבק לעצמו ויוצר חותם.
מניחים את צד התפר על צלחת ולשמור מכוסה במגבת לחה בזמן שאתה עושה את הלחמניות הנותרות.
כאשר אתה מוכן לבשל, למלא סיר גדול, כבד תחתית עם מספיק שמן לבוא על 3 אינץ ' מלמטה.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים ל 360 מעלות F.
מוסיפים את האגרולים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם זהובים חום, 2 עד 3 דקות.
לנקז על מגבות נייר ולשמור חם בזמן שאתה מטגן את השאר.
מגישים עם מטבל חרדל משמש חריף.