קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

שרימפס לחמניות האביב עם מטבל חרדל משמש חריף

שרימפס לחמניות האביב עם מטבל חרדל משמש חריף
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אם יש לכם שימורים משמשים, מרינדה שומשום ג'ינג'ר, עטיפות רול האביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס לחמניות האביב עם מטבל חרדל משמש חריף, סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף, ו סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף.

הוראות

1
לטבילה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרינדה, משמר, חרדל ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2
עבור האגרולים באביב: בקערה, מערבבים יחד את השרימפס, סלט כרוב ומרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים עטיפת גליל האביב על משטח העבודה שלך עם 1 של הפינות פונה אליך כך שזה נראה כמו יהלום. (לשמור על עטיפות גליל האביב מכוסה במגבת לחה, כך שהם לא להתייבש).
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 2 כפות מילוי על השליש התחתון של העטיפה.
5
מורחים את המילוי בשורה מצד לצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מגלגלים את הפינה התחתונה מעל המילוי, ואז מקפלים בצדדים. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים, באמצעות האצבע או מברשת, לגלגל את המילוי על זה כך שהוא נדבק לעצמו ויוצר חותם.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את צד התפר על צלחת ולשמור מכוסה במגבת לחה בזמן שאתה עושה את הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר אתה מוכן לבשל, למלא סיר גדול, כבד תחתית עם מספיק שמן לבוא על 3 אינץ ' מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים ל 360 מעלות F.
10
מוסיפים את האגרולים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם זהובים חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
לנקז על מגבות נייר ולשמור חם בזמן שאתה מטגן את השאר.
12
מגישים עם מטבל חרדל משמש חריף.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.