קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ צדפות, פרנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארטישוק מוקפץ עם פרנו, שרימפס מוקפץ, אפונה הצמד & פיסטוקים עם בזיליקום, ו שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את מיץ צדפות ומיץ תפוזים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 12 אינץ ' עד התערובת מופחתת בחצי, על 5 דקות. בינתיים, לקלף ולאכול שרימפס (כדי לחסוך זמן, לחפש שרימפס "קל לקלף", אשר כבר deveined). עם מרית, לגרד את הרוטב מופחת לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. בלי לשטוף את המחבת, להחזיר אותו לחום גבוה ולהוסיף את החמאה ושום; לבשל עד השום מתחיל לרחוש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השרימפס ומטוגנים עד שהוא פשוט מתחיל לאבד את צבע הגלם שלו, 2 עד 3 דקות, מפזרים קלות עם מלח ופלפל לפי הטעם. המחבת תתחיל להחשיך כמו הסוכר מן הטבחים רוטב; אל תדאג, זה רק יוסיף טעם יותר לרוטב המוגמר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הרוטב מופחת ומביאים לרתיחה. מערבבים את Pernod או ורמוט ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
PernodPernod
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
להסיר ולהשליך את שיני השום, להתאים את התבלינים, ולהגיש. פסטה או אורז שיער מלאך עושה ליווי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
קלוריות
1
240, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
6, חלבון
3
24, שומן חד רווי
4
3, פחמימות
5
450, כולסטרול
6
195, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.