קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ צדפות, פרנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארטישוק מוקפץ עם פרנו, שרימפס מוקפץ, אפונה הצמד & פיסטוקים עם בזיליקום, ו שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את מיץ צדפות ומיץ תפוזים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 12 אינץ ' עד התערובת מופחתת בחצי, על 5 דקות. בינתיים, לקלף ולאכול שרימפס (כדי לחסוך זמן, לחפש שרימפס "קל לקלף", אשר כבר deveined). עם מרית, לגרד את הרוטב מופחת לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. בלי לשטוף את המחבת, להחזיר אותו לחום גבוה ולהוסיף את החמאה ושום; לבשל עד השום מתחיל לרחוש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את השרימפס ומטוגנים עד שהוא פשוט מתחיל לאבד את צבע הגלם שלו, 2 עד 3 דקות, מפזרים קלות עם מלח ופלפל לפי הטעם. המחבת תתחיל להחשיך כמו הסוכר מן הטבחים רוטב; אל תדאג, זה רק יוסיף טעם יותר לרוטב המוגמר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הרוטב מופחת ומביאים לרתיחה. מערבבים את Pernod או ורמוט ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
PernodPernod
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
להסיר ולהשליך את שיני השום, להתאים את התבלינים, ולהגיש. פסטה או אורז שיער מלאך עושה ליווי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
קלוריות
1
240, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
6, חלבון
3
24, שומן חד רווי
4
3, פחמימות
5
450, כולסטרול
6
195, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.