שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי
שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, חמאה, שרימפס בקליפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי, מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, ו ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בשרימפס בקליפה, מקלפים ומחלקים אותם (ראו כיצד לקלף ולאכול שרימפס). אם משתמשים בשרימפס מנוקה ומפשיר, דלגו על השלב הזה. כך או כך, לייבש את השרימפס היטב עם מגבות נייר ולהניח בצד. שים מסננת או מסננת גדולה בקערה ולהגדיר אותו ליד הטווח. במחבת גדולה להגדיר על חום גבוה, להמיס 1 Tbs. של החמאה. כאשר קצף החמאה, מוסיפים את השרימפס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. מערבבים מספר פעמים כמו בישול שרימפס-הם עשויים חום מעט, וזה טוב. הם נעשים ברגע שהם רק מבושלים דרך ואטום, 3 עד 5 דקות; לחתוך אחד לשניים כדי לבדוק.
הסר את המחבת מהחום; העבר את החסילון עם כפית מחוררת למסננת. מכסים את השרימפס בחופשיות בנייר כסף ומניחים בצד כדי להתחמם בזמן הכנת הרוטב.
יוצקים את כל אבל 1 או 2 כפית. של נוזל מהמחבת. הגדר את המחבת בחזרה על חום גבוה ולהוסיף את 6 Tbs הנותרים. חמאה, מתערבלת במחבת פעם או פעמיים עד החמאה הופכת חום אגוז בהיר, כ 2 דקות. (כל חתיכות חומות שנדבקו למחבת יהפכו אפילו עבים יותר, אבל הם לא צריכים לשרוף.) מיד לשפוך את חומץ בלסמי לתוך המחבת ולהתחיל לגרד את החלקים החומים. המשיכו לגרד ולבשל עד שהרוטב מתעבה מעט ומתחיל להופיע זיגוג דמוי, כ 2 דקות. הרוטב יפחית עד 1/2 כוס קטנה. לכבות את החום ומערבבים את השרימפס מנוקז (להשליך כל נוזל שהצטבר בקערה) כדי לצפות אותם בקלילות עם הרוטב בקצרה לחמם אותם מבלי לבשל עוד. לטעום ולהתאים את התבלינים, במידת צורך.
מפזרים את עשבי תיבול טריים ומגישים מיד עם פרוסות לימון, אם תרצה בכך.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות