שרימפס מטוגנים עם סלט אבנית
שרימפס מטוגנים עם סלט כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 668 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר, שרימפס פריך עם רוטב טרטר וסלט כרוב אדום, ו כריכי שרימפס מטוגנים עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז, התענג ומיץ לימון בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב ואת הבצל הירוק; מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח ומלח 1 כף. פרפר שרימפס: לעשות חתך עמוק את הגב של כל שרימפס כך זה יכול להיות מרוח פתוח. להשרות במי הקרח, 5 עד 10 דקות.
בינתיים, מניחים את המלוחים בשקית פלסטיק גדולה resealable דק למחוץ עם מערוך; להעביר לקערה.
מערבבים את הקמח ותיבול המפרץ הישן בקערה אחרת. מקציפים קלות את הביצים בקערה שלישית. לדלות את השרימפס בקמח מתובל, לטבול את הביצים ולחץ לתוך הקרקרים המרוסקים, מתיז כל אחד פתוח למעיל בתוך החתך.
מעבירים לצלחת, מכסים ומקררים עד מוכן לטגן.
חום 3/4 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה עם תחתית כבדה מעל חום גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. מטגנים את השרימפס בקבוצות, הופך פעם אחת, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מגישים עם טריזי לימון וסלט כרוב.