שרימפס מפרץ סלט אבוקדו
סלט שרימפס ואבוקדו ביי הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימון, אבוקדו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט שרימפס מפרץ ישן עם אבוקדו, שרימפס מפרץ סלט אבוקדו, ו סלט שרימפס במפרץ הישן.
הוראות
לטאטא יחד את השמן, חומץ, בצל ירוק קצוץ ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל עם הרוטב.
סדר עלים של חסה על צלחות בודדות.
חותכים שני אבוקדו לשניים ולהסיר בורות. (ראה כיצד לקלף ו
חתוך אבוקדו.) עם כפית, בזהירות לגרוף חצאי אבוקדו מעורם בחתיכה אחת.
מניחים חצי אבוקדו על צלחת עם חסה.
לקלף ולחתוך את האבוקדו הנותרים ומערבבים אותו עם שרימפס.
תערובת שרימפס כפית על אבוקדו.
מפזרים אגוזים ו/או כוסברה אם משתמשים.
מגישים עם פרוסות לימון לקישוט.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.